Inlijstingen op maat

 

Al sinds 2006 beschikken wij over een inlijstatelier voor al uw inlijstingen of kaders op maat.
We hebben een ruime keuze van lijsten, passe-partouts en verschillende soorten glas. Iedere lijst die gemaakt wordt is op zich iets unieks. Kom even langs met jouw mooiste foto's, kunstwerken of zelfs een gesigneerde t-shirt, wij kijken samen met jou naar de beste en de mooiste oplossing.

 

Op maat

 

Voor een inlijsting volledig op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Eerst kijken we natuurlijk naar de aard van het werk dat moet ingelijst worden. Dan vragen we ons af in welk interieur, muur, omgeving de inlijsting moet terecht komen. Dat zijn belangrijke aspecten zodat de inlijsting mooi tot zijn recht komt.

Afhankelijk van jouw smaak kunnen we dan kiezen voor een klassieke, moderne, naturel houten, aluminium, gekleurde lijst of een baklijst voor een schilderij…

Dan kijken we of er al dan niet een passe-partout aan te pas komt. Met een passe-partout kan een werk dikwijls mooier tot zijn recht komen omdat het een zekere ademruimte aan het werk geeft. Zelfs een dubbele passe-partout kan soms een verrassend effect geven. De passe-partouts hebben we in diverse kleuren, diktes, met textiel of velour afwerking of zelfs een gekleurde snede…

Ook de keuze van het glas is belangrijk. Ook hier maken we terug een doordachte keuze afhankelijk van verschillende factoren. Van gewoon glas tot uv-bestendig museumglas… Hiervan hebben we ook verschillende voorbeelden liggen zodat u het effect van de soorten glas kan zien.

En als laatste kijken we dan naar de ophanging of een staande lijst kan ook.

 

Vakmanschap

 

De inlijstingen of kaders worden met veel zorg in ons atelier uitgevoerd. Het vakwerk houdt meer in dan enkel 4 latten samen kleven met al dan niet een beschermd glas ervoor en een rugkarton er tegen. Als het werk zich toelaat wordt die zorgvuldig gekleefd en uw inlijsting wordt op het einde stofvrij afgeplakt zodat wij u een volledig afgewerkte inlijsting kunnen afleveren.

Wilt u graag eerst even prijs laten opmaken. Geen probleem, kom gerust langs met jouw foto, schilderij, borduurwerk, … Dan overlopen we bovenstaande stappen en aan de hand van de gemaakte keuzes sturen wij jou een vrijblijvende offerte.