Tombow ABT PRO Starter Set

€25,35
Beschikbaarheid: Op voorraad

Starter Set voor het illustreren van eenvoudige motieven met ABT PRO markers op alcoholbasis.

Wilde jij altijd al eens proberen om te illustreren met markers op alcoholbasis? Dan is onze Starter Set precies het juiste voor jou. Hij bevat alles wat je nodig hebt voor het inkleuren van eenvoudige motieven. Naast 4 ABT PRO markers op alcoholbasis is bovendien een DIN A5 Bristol blok inbegrepen, net als een exclusieve handleiding (in het Engels) + QR-code naar de video-tutorial van illustratrice Tanja Geier.
Zij neemt stap voor stap door hoe gemakkelijk het is om een lieve mopshond en een lekker kopje cappuccino met de ABT PRO-kleuren in te kleuren op het Bristol-papier in de set. Er is ook een Nederlandse versie van de handleiding als download beschikbaar.
De ABT PRO is een marker op alcoholbasis met slanke behuizing en twee punten. De penseelpunt van nylon is bijzonder flexibel en dynamisch. Nadat druk is uitgeoefend op de punt, keert deze weer terug in zijn uitgangsvorm. Hierdoor is hij dus goed beheersbaar. De brede, schuine punt is geschikt om kleur op een groot oppervlak aan te brengen. Doordat de inkt langzaam wordt aangevoerd, kan de kleur heel precies verdeeld worden. Hierdoor kun je de kleur meervoudig aanbrengen (layering) en zo diepte en schaduw creëren. Inbegrepen in de set zijn de kleuren:
ABTP-879 brown
ABTP-907 spice
ABTP-942 cappuccino
ABTP-N69 warm gray 4
Het Bristol blok in A5-formaat bevat 25 vellen 250g/m² papier. Het is hagelwit en zuurvrij.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen