Caran d’Ache Ballpoint Pen 849 CLAIM YOUR STYLE Limited edition

€39,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De CLAIM YOUR STYLE-collectie onthult 6 nieuwe tinten, elk even uniek als tijdloos.

Na het succes van edities 1 & 2, heeft de iconische 849 balpen deze keer de monochrome trend aangegrepen. In een mix van glanzende matte texturen, hebben de body, clip en knoop een van deze gewaagde en originele kleuren. Geïnspireerd door de natuur, nemen ze je mee op een denkbeeldige reis gekleurd met paarse of roze luchten, rode of glooiende groene bergen en heldere of diepe nachten.

De uniformiteit van de tinten verzacht en verbetert het ontwerp van wat een cultbalpen is geworden. Met deze zes monochromen is de stijl authentiek, eenvoudig en uniek, een weerspiegeling van individuele persoonlijkheden.

Ze zijn hervulbaar en hebben een metalen behuizing, ze zijn doordrenkt met alle creativiteit, knowhow en waarden van duurzaamheid die Caran d'Ache zo dierbaar zijn.

De Claim Your Style-collectie biedt een nieuwe manier om uw stijl en uw verschil over te brengen. Het brengt hernieuwde vreugde in het dagelijks leven van iedereen die fan is van briefpapier en design en die ervan droomt de kunstenaar van zijn eigen leven te worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen