Rayher Batikverf - Tie-dye verf

€3,80
Beschikbaarheid: Op voorraad

Stoere look en kleurrijke outfits - de traditionele handverftechniek batik is erg trendy en zorgt ervoor dat je creatief wilt zijn.

De Rayher batik handverf in poedervorm is perfect voor witte stoffen gemaakt van katoen, zijde, linnen, brandnetel en meer, zoals jurken, T-shirts, handdoeken, beddengoed, katoenen tassen en vele andere stoffen in schitterende, sterke en lichtechte kleuren op een verfijnde manier Kleur batik techniek. Het kleurpoeder om in te kleuren hoeft niet gekookt te worden, maar wordt in water van ca. 40-50 ° C gestrooid en opgelost.

Het kleurresultaat en de kleurintensiteit van het textiel zijn afhankelijk van de concentratie van het verfbad, de duur van het verven en natuurlijk ook van het type en de hoeveelheid stof.

10 g batik handverf is voldoende voor ca. 125-150 g stof. Uw geverfd textiel kan vervolgens op 30 ° C worden gewassen. Voor langdurig plezier van uw gekleurde accessoires en om de wasbestendigheid en kleurschittering te behouden en te verbeteren, raden wij het extra gebruik van een fixeermiddel aan.

Voor speciale effecten kunt u bijvoorbeeld het textiel gedeeltelijk met touw, draad of rubber binden of verfijnde kleurovergangen creëren met meerkleurige kleurenbaden. Batik of tie-dye is net zo individueel als jij!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen