La petite épicerie DIY kit Ketting das

€17,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Samengesteld uit al het materiaal dat nodig is om een ​​mooie kettingdas te maken. De kit is bewerkt door het team van La Petite Epicerie, dat je al hun geheimen geeft voor het maken van prachtige sieraden.

DE SAMENSTELLING VAN JE KETTINGSET

Als je een passie hebt voor creatieve hobby's of gewoon wilt beginnen met de productie van je sieraden, ga je gang: de Mon Collier Plastron-kit is voor jou. Het biedt verschillende gereedschappen en accessoires om zelf uw kostuumjuwelen te maken.

Hier is het materiaal dat in je kit zit:

20 nietstiften
1 m lint
4 ringen
1 gouden sluiting
rondbektang
een zakje roze rocailles
een zakje gele rocailles
een zakje blauwe rocailles
een gouden kabelketting
een gouden gourmetketting

NL + FR + ENG instructies

Alle elementen in de kit zijn gemaakt van materialen van goede kwaliteit. Ze zorgen voor de levensduur van accessoires en maken het mogelijk om sieraden te maken zoals echte professionals.

Om alle apparatuur in goede staat te houden, wordt de doos geleverd met een mooie kartonnen doos. Rocailles worden geleverd in kleine plastic zakjes.

ENKELE CADEAU-IDEEËN ...

De kit is een origineel cadeau-idee. Je kunt de complete kit aanbieden voor je vrienden of mensen om je heen die een passie hebben voor creatieve hobby's. Je kunt de kit ook gebruiken om gepersonaliseerde kostuumjuwelen te maken en deze later te delen met je vrienden.

Choker kettingen, hangers, armbanden ... Sla creatieve ideeën op en maak indruk op de mensen om je heen met je fantasie!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen