Muud Laura mini

€65,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Crossbody-schoudertas met afneembare portemonnee met ritssluiting

Met zijn eenvoudige en tijdloze look zal de prachtige Laura crossbody tas van muud seizoen na seizoen stijl en plezier toevoegen aan je garderobe. Laura verenigt stijl en hoogwaardig vakmanschap om je een prachtig accessoire te geven dat jarenlang meegaat. De tas is met de hand gemaakt van hoogwaardig en duurzaam leer – een ambacht dat geworteld is in jarenlange ervaring en precisie.

Draag de tas over je schouder in de elegante schouderband of als crossbody door de lengte van de schouderband te verstellen. De schouderband is afneembaar en kan worden verwijderd als je de tas liever aan de twee kleine handvatten aan de bovenkant draagt.

De prachtige Laura tas is gemaakt van zacht leer en voegt een eigentijds tintje toe aan de verder klassieke look. De voorkant is voorzien van een discreet muud-logo in reliëf in het gladde leren oppervlak.

De tas sluit met een ritssluiting en beschikt over een hoofdvak met een praktisch ritsvak, perfect voor je sleutels, make-up en portemonnee. De binnenkant heeft vakjes voor kleine benodigdheden zoals je mobiel. De tas wordt geleverd met een klein afneembaar portemonneetje met ritssluiting. De tas is afgewerkt met een afneembare riem en kan aan de binnenkant van de tas worden bevestigd, zodat je waardevolle spullen gemakkelijk toegankelijk zijn.

- Handgemaakt van echt leer
- Afneembare portemonnee met ritssluiting inbegrepen
- Sluit met een ritssluiting
- Afneembare en verstelbare schouderband
- Praktische zakken in verschillende maten


Specificaties:
Hoogte: 19 cm
lengte (boven): 30 cm
lengte (onder): 22 cm
Diepte: 7 cm
Materiaal: Leer
Voering: Polydrill met een glad oppervlak voor eenvoudig onderhoud
Onderhoudsinformatie: Muud Care & Clean

0 sterren op basis van 0 beoordelingen