Decopatch Mini kit schildpad

€13,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

ALL-IN-ONE KIT: Ontdek de decopatch-activiteit met deze mini-kit voor schildpadden. Met de kit kunnen kinderen de techniek van decoratief papiercollage leren, terwijl ze een uniek en gepersonaliseerd object maken, om te houden om hun kamer te versieren of om aan te bieden!
DEEL MOMENTEN VAN CREATIVITEIT: De decoratieve activiteit begeleidt kinderen van 5 tot 10 jaar in de ontwikkeling van hun creativiteit, in een DIY-geest. Het maakt de beheersing van artistieke en handmatige activiteiten mogelijk en het creëren van prachtige kleurrijke decoratieve objecten, terwijl je plezier hebt. De activiteit Décopatch is ideaal om mooie, stimulerende momenten met uw kinderen te delen.
EEN LEUKE SNIJ- EN PAKACTIVITEIT: Scheur of knip een paar stukjes Decopatch papier van ongeveer 2x2 cm - Breng de lijm aan op de papier-maché achterkant. Leg een stuk papier op het gelijmde oppervlak en breng een tweede laag lijm aan. Overlap de stukjes papier om de steun te bedekken door kleuren en patronen te mengen.
INHOUD VAN DE KIT: 1 wit geschilderde schildpad, 2 vellen Decopatch papier (30x40 cm), 1 pot lijmvernis en 1 penseel. Voldoet aan de CE-normen.
GEMAAKT IN FRANKRIJK: Décopatch is een Frans merk dat behoort tot de groep Clairefontaine Rhodia. Gelegen in de buitenwijken van Lyon, is een team van enthousiastelingen constant op zoek naar nieuwe ideeën om in te spelen op trends op het gebied van maatwerk, decoratie en creatieve vrije tijd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen