Tombow Watercoloring Set Greenery

€39,20
Beschikbaarheid: Op voorraad

Watercoloring Set voor aquarelbloemen of je favoriete plant. Ontworpen door May&Berry.

Voor florale illustraties of trendplanten zoals monstera, pilea en succulenten – met deze Watercoloring Sets ben je uitstekend uitgerust voor alle waterverfillustraties. De sets zijn ontworpen en samengesteld door het kunstenaarsduo May+Berry en bevatten een kleine handleiding met tips en trucs van de professionals.
De set bestaat uit 5 ABT Dual Brush Pens met een fijne punt en een penseelpunt voor variabele lijnbreedtes. Op het meegeleverde Blending-palet kun je de kleuren vooraf mengen en vervolgens met het penseel met waterreservoir opnemen en aanbrengen, waardoor een aquareleffect ontstaat. Met het potlood MONO 100 en de vlakgom MONO dust CATCH kun je je illustraties voortekenen en de hulplijnen later zonder gumsporen weer weggummen. Als laatste stap kun je met de fineliner MONO drawing pen contouren aan je illustratie toevoegen.

Watercoloring Set Greenery bevat: 1x ABT-098, 228, 249, 312, N52, WS-EFL01 (lijndikte 0,24mm), MONO 100 hard (MONO-100-H), MONO dust CATCH (EN-DC), Water Brush Fine (WB-FN-1P), Blending-palet, handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen